HARZO KRISTÁLY STRUKTÚR MASSZA

A HARZO Kristály egy olyan vízbázisú masszaagyag mely jelentősen nagyobb szemcseszerkezettel bír, mint a HARZO 3, vagy a HARZO 3 Plussz.
Alkalmazásával robosztus, energikusabb felületek képezhetők. Ilyen pl. a fakéreg mintázat, de egyéb, a fantáziánkat megmozgató textúrák is kialakíthatók belőle. Különösen kültéri, nagy felületeknek, de akár szabadban lévő aplikációknak is igen dekoratív külsőt kölcsönöz.


Beltérben, lokálisan a falakból kiragadott részleteken igen tetszetős, kissé extrém hatást érhetünk el vele, de akár épített kandallók is stílusos ruhába öltöztethetők általa.

Alkalmazható jól előkészített falakra, vagy a HARZO T16-tal alapozott erre alkalmas felületre. 

 

Felhordása rozsdamentes glettvassal, spaklival történik. Hengerrel, ecsettel nem lehet!

Higítást nem igényel. Száradás után érdemes átcsiszolni, de csak nagyon durva csiszoló papírral, vagy a Dryvitozók által a nikecel összecsiszolására használt csiszoló lappal.

Ezután festhetjük kedvünk szerint. Amennyiben lazúrozni akarjuk, úgy előtte matt fehér diszperziós homlokzatfestékkel kell átfesteni. Száradási ideje megfelelő körülmények között kb 4-6 óra

Bővebb információ:

 

Kiszerelések:

 

  • 6kg

  • 22kg
     

 

Kiadóssága:

 

kb.   1 kg / 0,5-0,7 m2 / réteg

Amennyiben kérdése van a HARZO-Kristály termékkel kapcsolatban, írja meg info.harzo@gmail.com e-mail címünkre és Mi igyekszünk mielőbb válaszolni.

© Harzo