HARZO-FIX SIMÍTÓ GLETT

Az előre bekevert vödrös HARZO Simító glett anyag kényelmes, praktikus megoldás. Nem kell nehéz zsákokat mozgatni,vízzel össze keverni, porolni és ami nagyon fontos, nincs fölösleges anyagveszteség, mert az anyag nem köt meg a vödörben!

Prémium simaságú, rugalmas, erős glettanyag,  festés előtti glettelésre, beltérben, vakolt fal, gipszkarton, beton, korrózió gátlóval alapozott fém, alumínium, horgany, OSB lap, valamint ezen felületek találkozásainál  javítás, glettelés,hálóbeágyazás céljából, 0-3 mm vastagságig. Egy vagy több rétegben felhordható,formáját megtartja, jól csiszolható. Száradási idő: 22 °C léghőmérsékleten 3 mm vastagságban 2-4 óra elteltévelkönnyen csiszolható kemény, rugalmas felületet képez.

A felület állapota:

Az alapfelületnek tisztának, pormentesnek, szilárdnak és hordképesnek kell lennie. A tapadást gátló anyagokat el kell távolítani az alapfelületről! Az alapfelület tulajdonságairól célszerű próbajavítással meggyőződni.

Felhordás:

Kézi simító szerszámmal k.b 0-3 mm vastag- ságig. Használat előtt az anyagot krémes állagúra kell keverni. Az anyagot 8-30 °C hőmérséklet között szabad csak felhordani. 2-3 mm mélyedés kitöltését elegendő egy rétegben elvégezni, ebben az esetben figyelembe kell venni a száradási idő értelemszerű meghosszabbodását. Száradás után csiszolható, átvonható, utána bármilyen vizes diszperziós vagy oldószeres festékkel átfesthető.

Hígítás:

Vízzel max. 3%-ban amennyiben a munkafolyamat ezt megkívánja.

Kiadósság:

1 mm vastagságban kb. 0.6-0,8 kg/m2/réteg, felülettől függően.

Amennyiben kérdése van a HARZO-FIX SIMÍTÓ GLETT termékkel kapcsolatban, írjon nekünk az info.harzo@gmail.com email címre!

© Harzo